Skip to main content
  • Privat

Träning / Gym

Gymmet

Sporten omfattas av vårt välutrustade gym, poolområdet, och av vår gruppträning. Varje medlem ska känna sig välkommen till oss oavsett målsättning eller ambition. Gymmet totalrenoverades under slutet av 2020 och öppnades i början av 2021.

Vi ser Linköping Health Care som ett ställe att utvecklas på. Vi vill också att Du ska känna att stämningen och rörelseglädjen står i centrum.  Vår sportavdelning ska genomsyras av kvalitet både genom kompetens och den utrustning vi tillhandahåller. All utrustning vi har idag ligger i framkant.

Träning ska vara roligt, utmanande och effektivt.

Känner du dig osäker på hur maskiner och utrustning fungerar? Boka gärna en gymintroduktion så får du lära dig hur du ställer in maskiner och utrustning för en kostnad på 295 kr. 

Gruppträning

Gruppträningen startar vecka 35

Vi på Healthcare erbjuder även Yoga (softyoga, Yinyoga ,medicinsk yoga & vattenyoga) & stationsträning i grupp. Den medicinska Yogan kan även utföras på stol

  • Träna rätt
  • Träna effektivt
  • Ingår i årskortet

Träningsglädjen hittar du hos oss på Health Care. Här tränar helt vanliga människor med ett moget synsätt på motion och träning.

Du köper valfritt träningskort och bokar dina pass ovan eller i vår reception.

Öppettider Gym

Måndagar 06.30-20.00
Tisdagar 06.30-20.00
Onsdagar 06.30-20.00
Torsdagar 06.30-20.00
Fredagar 06.30-18.00
Lördag 09.00-14.00
Söndag 14.00-19.00

PT - Personlig tränare

En personlig tränare hjälper dig att nå dina mål. Med unika verktyg som videoscreening, inbody-scanning och rörlighetstester tar din tränare fram de viktigaste faktorerna för att maximera utvecklingen.

Läs mer här ›

Styrkelyftsteknik

Health Care erbjuder styrkelyftsteknik av våra personliga tränare, fysioterapeut och styrkelyftentusiast Jonas. Vid 3 tillfällen kommer han att lära ut knäböj, bänkpress och marklyft. Är du relativt ny i gymmet och vill lära dig grunden? eller har du tränat ett tag och vill slipa på detaljer, få tekniktips och hitta förbättringsområde? Boka på 013-460 50 00 eller maila till

 health@linkopinghealthcare.se

Första tillfället knäböj

Andra tillfället bänkpress

Tredje tillfället marklyft  

Varje tillfälle är en timme och kostar 695 kr