Skip to main content
  • Privat

Pool

Vattengymnastik

Höstterminen startar vecka 36. 

Vattengymnastik är en skonsam och effektiv träningsform. Vår rehab-bassäng håller 32,8 grader och är också öppen för egen träning.

Önskar du ha en fast plats i en grupp kostar det 2000 kr/ termin. Vi startar gruppen med minst 8 st anmälda.

Lätt: En träningsform för alla, äldre som yngre. En blandning mellan lätt och medel pass, passar dig som vill njuta av det varma vattnet och öka rörligheten i kroppen. Där går man igenom hela kroppen både med styrka och kondition. Det är hela tiden du själv som avgör tempot.

Medel: Ett pulshöjande pass med både styrka och kondition. Här arbetar man i lite högre tempo än på lättpasset och till flera konditionslåtar. I styrkedelen arbetar man ofta med hjälp av olika redskap för att öka motståndskraften. Detta är ett glatt och fartfyllt pass som är skonsamt för hela kroppen.

Intensiv: Detta är ett konditionskrävande pass med högt tempo och blandade styrkeövningar.

Aquazumba: Detta är ett härligt danspass i vattnet.
Aqua Zumba är inte bara väldigt roligt utan ger dig även bättre kondition och är skonsamt för hela kroppen. Detta är ett fartfyllt och roligt pass med latinsk musik där du får vicka på höfterna och skaka rumpan ordentligt.

Vattenfys: Välkomna att testa på ett högintensivt vattenfyspass med Åsa. Detta pass är med ett högt tempo och stor fokus på styrka och kondition.

Rörlighet och balansträningspass, Torsdagar 16.30-17.15. Dett pass är ett lugnt pass i vatten som fokuserar mycket på rörlighet och balans. Du får en stunds skön träning som framför allt ger balans, styrka, energi och ökad rörlighet.
Ledare: Åsa Wadstein

OBS! Respektera yogastunden, gruppen och dig själv genom att träda ner i bassängen under tystnad.

Regler & information

Drop-in platserna släpps 7 dagar innan passet start, och kan bokas när passet startar. Lättast bokar du din drop-in plats hemifrån på nätet.

  • Ingår i årskortet i mån av plats
  • Drop-in platser
  • Använd badmössa för hygienens skull
  • Tvätta alltid hela kroppen och håret innan passet
  • Torka av badvatten i möjligaste mån innan du går in i omklädningsrummen

Vid sjukdom eller annan frånvaro för ordinarie instruktör använder vi oss av vikarier på de olika passen för att undvika att ställa in.

Emma Söderberg
emma.soderberg@linkopinghealthcare.se
013-460 50 16

Kundcenter/ Gruppträningsansvarig