Skip to main content
  • Företag

Fysioterapi/ Sjukgymnastik

Vi är idag Östergötlands ledande rehabiliterings- och idrottsmedicinska klinik med unika förutsättningar för dig med skador eller sjukdomar från rörelseapparaten.

Vår ambition är alltid att erbjuda dig rehabilitering i frontlinjen och därmed bästa förutsättningar till ett aktivt liv.

Här möter du fysioterapeuter med specialistkompetens inom idrottsmedicin, ortopedisk manuell terapi och ultraljudsdiagnostik samt en mångårig erfarenhet av rehabilitering av patienter från absolut elitidrott till glada motionärer.

Vi hjälper dig med en individuell bedömning och behandlingsdiagnos för att utifrån detta erbjuda dig en anpassad och optimerad behandlingsplan. Vår klinik erbjuder en modern träningsanläggning för rehabiliteringsträning- och behandling med möjligheter till kompletterande åtgärder med stötvåg, laser och nålbehandling utifrån dina individuella behov.
Är du i behov av vidare bedömning och utredning hos allmänläkare med inriktning idrottsmedicin eller av ortoped arbetar vi nära tillsammans med respektive specialist.

Privat- och försäkringsmottagning

Har du en privat sjukvårdsförsäkring bokar du tid via ditt försäkringsbolag. 

Är du intresserad av att boka besök till vår privatmottagning kan du ringa oss på

013- 474 66 50 

Linus Heedman

Leg. fysioterapeut

Jonas Kristensson

Leg. Fysioterapeut

Josefin Eriksson

Leg. fysioterapeut

Spetskompetens kvinnohälsa